Üzem

Cégünk legnagyobb örömére sikerrel elnyertük az „Aszalóüzem létesítése Mezőcsát városában” című VP-3-4.2.1-15 számú pályázatot.
A pályázat keretében Mezőcsát városában aszaló és liofilizáló üzemet létesítünk. A beruházás jelenleg a megvalósítás szakaszában van, a 2019. évi termelés lekötése zajlik.
Mezőcsát földrajzi adottságai, a gyümölcsfeldolgozás évtizedes kultúrája megalapozza, hogy hazai, jó minőségű terméket állítsunk elő.

Az üzem a Magyarországon őshonos gyümölcsök és zöldségfélék feldolgozására helyezi a hangsúlyt és egy egészséges, tápláló terméket kíván bevezetni a hazai piacon. A helyi gazdák napon érlelt gyümölcseit gondos válogatás után, világszínvonalú, Magyarországon újdonságnak számító technológia segítségével dolgozzuk fel.
Számunkra fontos a minőségbiztosítás, a fokozott élelmiszer higiénia, a vitamin és a tápanyag tartalom megőrzése, az üzem is ennek szellemében kerül kialakításra.kep1

Az autópálya közelsége lehetőséget biztosít arra, hogy a Magyarországon termő legjobb minőségű gyümölcsök kerüljenek feldolgozásra,és megkönnyíti a partnerekkel történő kapcsolattartást.

Cégünk egyaránt kiszolgálja a közvetlen fogyasztókat, kiskereskedőket és az ipari alapanyag felhasználókat.

Reméljük, hogy Önt is a partnereink között üdvözölhetjük.