• Feketeáfonya

    A fagyasztva szárítás egy különösen kíméletes eljárás, amivel a gyümölcs természetes tulajdonságai, színe, íze, illata, valamint ásványi anyag- és vitamintartalma változatlan marad. A feldolgozás során nem használnak színezéket, tartósítószert és adalékanyagot.

    350 g friss kékáfonya fagyasztva szárításával készül 50 g termék.

    Felhasználási javaslat: natúr formában, vagy gyümölcsteának, feketetea ízesítésére, joghurt vagy egyéb tejkészítmények ízesítésére, dúsítására, sütemények, desszertek alapanyagaként.

    Vegetáriánus, paleolit és egyéb diétás étrendekbe kiválóan beilleszthető termék.

    Mézben elkeverve a gyümölcs visszanyeri eredeti formáját és így desszertként, vagy akár tea készítésére is alkalmas. Tea készítésénél fontos, hogy a víz 60 °C-nál ne legyen melegebb, így őrizhetjük meg legjobban a gyümölcsök értékes tulajdonságait.

    Összetevők: 100 % kékáfonya gyümölcs (Vaccinium corymbosum) fagyasztva szárítási technológiával.

    Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Sót kizárólag nátrium természetes jelenlétéből adódóan tartalmaz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.